Postadres:
Postbus 168
6190 AD Beek
Werkplaats:
Parallelweg 35a
6161 SK Geleen
tel: 046 - 437 15 65
fax: 046 - 436 27 16
 
 

Project markt

De projectmarkt is een belangrijk werkgebied voor Dreja Ramen en Deuren. Dankzij de opgedane ervaringen kan Dreja zorgdragen voor deskundig advies, maatwerk en snelle levertijden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van aluminium kozijnen, zonweringen en gevelbekleding.

Aluminium Kozijnen

Wij leveren en monteren aluminium kozijnen van voornamelijk de merken Reynaers, Wicona en Isonal. Voor deze merken is gekozen vanwege de bewezen kwaliteit in combinatie met de fraaie uitstraling.

Aluminium kozijnen bieden talrijke voordelen op de projectmarkt. Aluminium is een zeer duurzaam materiaal dat niet vervormt. Het is ongevoelig voor temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. En dit vrijwel zonder onderhoud.

Aluminium kozijnen zijn uiterst stevig en hierdoor sterk inbraakwerend. Het toegepaste hang- en sluitwerk is SKG gekeurd. Indien gewenst behoort het politiekeurmerk Veilig Wonen tot de mogelijkheden

Afhankelijk van de bouwstijl kan aluminium heel subtiel zijn of juist heel uitgesproken. Bovendien zijn de kozijnen leverbaar in vele kleuren en kleurcombinaties.

Zonwering

Als projectzonwering verkopen wij screens en uitvalschermen.

Screens combineren een uitstekende warmtewerendheid met een moderne uitstraling. Deze verticale zonwering kan onder diverse weersomstandigheden worden gebruikt en is eenvoudig te reinigen. Kortom: een zeer praktische zonwering.

De uitvalschermen hebben een meer traditionele uitstraling. Door de grote keuze in doeken en de diverse mogelijkheden in uitvalarmen is voor iedere toepassing een geschikt scherm te vinden.

Een overzicht van gerealiseerde projecten op de zakelijke markt:

Gemeente Sittard-Geleen
Sittard-Geleen

Gemeente Beek
Beek

Rabobank Geleen Sittard-Geleen

Rabobank Centraal Plateau
Oirsbeek

Albert Heijn
Sittard-Geleen

Roukens
Sittard-Geleen

BLG Hypotheken
Sittard-Geleen

Smeets Stein Groep
Elsloo

Overzicht leveranciers:

Isonal
Wicona
VEKA
LIPS
DOM

Politiekeurmerk