Postadres:
Postbus 168
6190 AD Beek
Werkplaats:
Parallelweg 35a
6161 SK Geleen
tel: 046 - 437 15 65
fax: 046 - 436 27 16
 
 

Particuliere markt

Op de particuliere markt richten wij ons op het leveren en monteren van aluminium en kunststof kozijnen, veranda's, zonweringen, rolluiken en gevelbekleding.

Door onze ervaring zijn wij in staat u op de juiste manier te adviseren en samen met u de juiste keuzes te maken. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren dat voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Het gehele traject van werkzaamheden wordt door eigen personeel verzorgt. Hierdoor kunnen wij garant staan voor al onze produkten en zorgdragen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding..

Aluminium Kozijnen

Wij leveren en monteren aluminium kozijnen van voornamelijk de merken Reynaers, Wicona en Isonal. Voor deze merken is gekozen vanwege de bewezen kwaliteit in combinatie met de fraaie uitstraling.

Aluminium is een materiaal met ongekende mogelijkheden voor nieuwbouw of renovatie. Vanwege de sterkte van het materiaal hebben aluminium ramen en deuren een lange levensduur en zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk.

In combinatie met SKG gekeurd hang- en sluitwerk zorgen aluminium kozijnen voor voldoende veiligheid. Naar wens is het geheel leverbaar met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Aluminium kozijnen hebben een zeer fraaie uitstraling. Vanwege de ruime keuze in profielen en kleuren geven aluminium kozijnen een chique uitstraling aan uw woning en zorgen voor een blijvende meerwaarde voor uw huis.

Kunststof Kozijnen

De kunststof kozijnen die wij leveren zijn van het merk VEKA, een wereldwijde producent van kunststof kozijnprofielen. VEKA staat bekend om de hoge kwaliteit.

De kunststof kozijnen zijn sterk, goed isolerend en in diverse kleuren verkrijgbaar. Indien gewenst worden de kozijnen voorzien van een houtnerfstructuur zodat ze niet meer te onderscheiden zijn van hout.

Standaard zijn de kozijnen uitgevoerd met SKG gekeurd hang- en sluitwerk. Het Politie Keurmerk Veilig Wonen behoort tot de mogelijkheden.

Veranda's

Met een veranda kunt u het hele jaar door genieten van licht en ruimte in uw huis. Aluminium is hiervoor het beste materiaal vanwege de vele mogelijkheden die de profielen bieden in combinatie met de grote sterkte. Bovendien is aluminium een onderhoudsarm materiaal.

Gevoel speelt bij de keuze van een veranda een grote rol. In goed onderling overleg adviseren wij u over de diverse uitvoeringen die mogelijk zijn. Kennis van zaken en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij een veranda naar uw smaak leveren.

Zonwering

De zonweringen die wij leveren zijn onder te verdelen in uitvalschermen, knikarmschermen, screens en verandazonweringen.

Uitvalschermen zijn ideaal om de warmte uit uw huis te weren. Tevens geven ze extra uitstraling aan uw woning.

Knikarmschermen vormen de juiste oplossing als zonwering voor uw terras. Door de grotere afmetingen en de horizontale uitval is het mogelijk uw gehele terras koel te houden zonder een vrije doorloop te belemmeren.

Een screen is een verticale zonwering die de gehele raamoppervlakte bedekt. Hierdoor is het mogelijk om de warmte maximaal te weren. Door de verticale montage hangt de screen nooit in de weg en is niet windgevoelig. Het doek is eenvoudig te reinigen en in vele kleuren verkrijgbaar.

De verandazonwering is de ideale aanvulling voor uw veranda. Te hoog oplopende temperaturen in de zomer worden voorkomen zodat u het hele jaar van uw veranda kunt genieten. De combinatie van elektro-motor en zonnecel zorgt ervoor dat ook tijdens uw afwezigheid de temperatuur niet te hoog oploopt.

Wij adviseren u graag in de juiste keuze van uw zonwering. Elke zonwering wordt naar uw wensen samengesteld.

Rolluiken en rolpoorten

De rolluiken en rolpoorten in ons assortiment zijn van het merk Heroal, een Duitse fabrikant van hoogwaardige rolluikonderdelen. De rolluiken kenmerken zich door een combinatie van inbraakwerendheid, warmte- en koudeisolatie, geluidsisolatie en verduisteringsmogelijkheden. Door de vele kleurcombinaties en bedieningsmogelijkheden is er altijd een rolluik dat aansluit bij uw wensen.

Gevelbekleding

Voor boeiboord- en dakgootbekleding maken wij gebruik van metalen gevelbeplating. Hiervoor is gekozen vanwege de strakke afwerking die hiermee haalbaar is. Bovendien is het materiaal voorzien van een duurzame coating en hierdoor onderhoudsvrij. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Wij leveren en monteren de volgende produkten:

Aluminium Kozijnen
ramen en deuren
schuifpuien

Kunststof Kozijnen
ramen en deuren
schuifpuien

Veranda's
aluminium veranda's

Zonwering
uitvalschermen
knikarmschermen
screens
verandazonwering

Rolluiken
rolluiken
rolpoorten
beveiligingsrolluiken

Gevelbekleding
Aluminium gevelbekleding
Stalen gevelbekleding

Overzicht leveranciers:

Isonal
Wicona
VEKA
LIPS
DOM

Politiekeurmerk